Begeleidingsbrief NL Bodemkwaliteit model A4 formaat.

Begeleidingsbrief voor het vervoer van afvalstoffen die vallen onder het besluit Bodemkwaliteit. De begeleidingsbrief combi kent de omgekeerde volgorde [4-3-2-1]. Verpakt in doos van 500 sets. Prijs per doos.

1 stuks = 139,00 euro, totaal 139,00 euro
2 stuks = 119,00 euro, totaal 238,00 euro
3 stuks = 119,00 euro, totaal 357,00 euro

Neem contact op voor grotere aantallen, het prijsvoordeel loopt nog verder op!

€139,00
(Excl. 21% tax)


Productinformatie

Deze begeleidingsbrief is de nieuwe uitvoering voor het vervoer van afvalstoffen die vallen onder het besluit Bodemkwaliteit. Deze set speciaal ontworpen voor de laserprinter is een set in 4-voud op zelfdoorschrijvend laser papier. De begeleidingsbrief combi heeft de omgekeerde volgorde (4-3-2-1). De set bestaat uit 4 losse vellen en de vellen hebben het formaat van een A4. De set is geschikt voor de laserprinter, inktjetprinter en multifucntional printers. Op basis van de Wet Milieubeheer dient bij het transport van afvalstoffen altijd een begeleidingsbrief aanwezig te zijn. Onze begeleidingsbrieven zijn goedgekeurd door Stichting Vervoeradres, hierover zijn retributiekosten afgedragen en de nummerreeksen zijn geregistreerd bij Stichting Vervoeradres.

Werking van de begeleidingsbrief
Deze begeleidingsbrief kan en mag tevens als vrachtbrief gebruikt worden en bestaat uit de volgende doorslagen:

Blad 4 (roze): retour naar de ontdoener
Blad 3 (geel): bestemd voor de transporteur
Blad 2 (geel): bestemd voor de ontvanger
Blad 1 (wit): bestemd voor de ontdoener zit onderop de stapel

De ontdoener (afzender) of de inzamelaar vult de begeleidingsbrief in ondertekent deze en bewaart blad 1, het (witte) origineel. De overige doorslagen worden aan de transporteur meegegeven. De ontvanger (be-/ verwerker) vult de gewogen hoeveelheden in, ondertekent de begeleidingsbrief en geeft blad 2 aan de transporteur. De ontvanger bewaart het 3de blad en stuurt het roze exemplaar, blad 4, naar de ontdoener.

Deze sets in 4-voud zijn uniek genummerd en voorverpakt in een doos van 500 exemplaren.

Eigenschappen

  • Veelvoud: 4-voud
  • Volgorde: Blad 4-3-2-1
  • Materiaal: Zelfdoorschrijvend laser papier
  • Gebruik: Laser-, inktjet- en multifunctional printer
  • Formaat: 210 x 297 mm (A4)
  • Voor het vervoer van afvalstoffen die vallen onder het besluit Bodemkwaliteit
  • Nummering: Uniek genummerd
  • Verpakt in een doos van 500 sets
Zekerheden:

Onze vrachtbrieven zijn van de beste kwaliteit en hebben de laagste prijs in de markt. Wij leveren de laservrachtbrieven direct uit voorraad. Wilt u grotere aantallen bestellen dan vermeld op deze pagina, neem dan contact met ons op. Wij bieden u een passende offerte.Uw order zal direct worden vewerkt door Logistiek Concurrent / Logistiek Direct.