Begeleidingsbrief NL model A4 formaat.

Begeleidingsbrief voor afvalvervoer opgemaakt in 4-voud speciaal voor de laserprinter. De vellen hebben de volgorde 4-3-2-1 en zijn verplicht bij het transporteren van afval. Verpakt in doos van 500 sets. Prijs per doos.

1 stuks = 105,00 euro, totaal 105,00 euro
2 stuks = 89,00 euro, totaal 178,00 euro
3 stuks = 89,00 euro, totaal 267,00 euro

Neem contact op voor grotere aantallen, het prijsvoordeel loopt nog verder op!

€105,00
(Excl. 21% tax)


Productinformatie

Een begeleidingsbrief is verplicht voor het transport van afval. Deze set speciaal ontworpen voor de laserprinter is een set in 4-voud op zelfdoorschrijvend laser papier. De begeleidingsbrief heeft de omgekeerde volgorde [4-3-2-1]. De set bestaat uit 4 losse vellen en de vellen hebben het formaat van een A4. De set is geschikt voor de laserprinter, inktjetprinter en multifucntional printers. Op basis van de Wet Milieubeheer dient bij het transport van afvalstoffen altijd een begeleidingsbrief aanwezig te zijn. Onze begeleidingsbrieven zijn goedgekeurd door Stichting Vervoeradres, hierover zijn retributiekosten afgedragen en de nummerreeksen zijn geregistreerd bij Stichting Vervoeradres.

Werking van de begeleidingsbrief
Deze begeleidingsbrief kan en mag tevens als vrachtbrief gebruikt worden en bestaat uit de volgende doorslagen:

Blad 4 (roze): retour naar de ontdoener
Blad 3 (geel): bestemd voor de transporteur
Blad 2 (geel): bestemd voor de ontvanger
Blad 1 (wit): bestemd voor de ontdoener zit onderop de stapel

De ontdoener (afzender) of de inzamelaar vult de begeleidingsbrief in ondertekent deze en bewaart blad 1, het (witte) origineel. De overige doorslagen worden aan de transporteur meegegeven. De ontvanger (be-/ verwerker) vult de gewogen hoeveelheden in, ondertekent de begeleidingsbrief en geeft blad 2 aan de transporteur. De ontvanger bewaart het 3de blad en stuurt het roze exemplaar, blad 4, naar de ontdoener.

Deze sets in 4-voud zijn uniek genummerd en voorverpakt in een doos van 500 exemplaren.

Eigenschappen

  • Veelvoud: 4-voud
  • Volgorde: Blad 4-3-2-1
  • Materiaal: Zelfdoorschrijvend laser papier
  • Gebruik: Laser-, inktjet- en multifunctional printer
  • Formaat: 210 x 297 mm (A4)
  • Nummering: Uniek genummerd
  • Verpakt in een doos van 500 sets
Zekerheden:

Onze CMR vrachtbrieven zijn van de beste kwaliteit en hebben de laagste prijs in de markt. Wij leveren de laservrachtbrieven direct uit voorraad. Wil je grotere aantallen bestellen dan vermeld op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een passende offerte.Uw order zal direct worden vewerkt door Logistiek Concurrent / Logistiek Direct.