Print uw digitale vrachtbrief. PrintCMR wordt erkend door grote document leveranciers.
Gratis proefperiode van 14 dagen, ga direct aan de slag!

vrachtbrief-cmrPrintCMR heeft haar naam te danken aan één van de meest gebruikte vrachtbrieven: de CMR.

De CMR is te gebruiken volgens layout van Beurtvaartadres en CMR Concurrent.
De Belgische CMR is eveneens aanwezig.
Bij CMR Concurrent zijn de NL en B versie te bestellen voor matrix printers en laserprinters (laserprinter is ook geschikt voor inktjetprinters).

Alle invoerschermen zijn geschikt voor gebruik op Windows / Mac computers. Speciaal voor iOS apparaten (iPod, iPhone en iPad) is het programma geoptimaliseerd. Voor uw iOS apparaten kunt u van Airprint gebruik maken om af te drukken.

transfollow-e-cmr-vrachtbriefMet de TransFollow licentie kunt u elke CMR vrachtbrief uitwisselen met het TransFollow platform.

Het invullen gaat middels de bekende "rode CMR" waardoor snel begrepen wordt hoe TransFollow werkt.
Zodra u via PrintCMR inlogt in TransFollow, zijn al uw vrachtbrieven die in TransFollow opgeslagen liggen, voor u beschikbaar.
Desgewenst kan de TransFollow vrachtbrief op voorbedrukte CMR formulieren worden afgedrukt. Dit vergemakkelijkt de introductie in de digitale e-CMR.

begeleidingsbriefDe Begeleidingsbrief heeft de volgende eigenschappen in het programma, waardoor u eenvoudig een Begeleidingsbrief kunt invullen.

De Begeleidingsbrief is te gebruiken volgens layout van Beurtvaartadres en CMR Concurrent. De variant Bodembesluit is alleen geschikt op laserprinter formaat van CMR Concurrent. De Begeleidingsbrief is bij Beurtvaartadres en CMR Concurrent te bestellen voor matrix printers en laserprinters (laserprinter is ook geschikt voor inktjetprinters).

adr-imo-dangerous-goods-declarDe Dangerous Goods Declaration heeft de volgende eigenschappen in het programma, waardoor u eenvoudig een ADR formulier kunt invullen.

Het ADR formulier is te gebruiken volgens layout van Beurtvaartadres en CMR Concurrent. Sinds PrintCMR versie 15.6v5 is de variant voor Scheepvaart opgenomen. De variant voor Luchtvracht is nog in ontwikkeling.
Behalve het standaard formulier is ook de Appendix inbegrepen. Hiermee kan nog een groot aantal extra artikelen worden beschreven, welke apart wordt afgedrukt.

vrachtbrief-avcPrintCMR heeft de volgende eigenschappen in het programma, waardoor u eenvoudig een AVC kunt invullen.

De AVC is te gebruiken volgens layout van Beurtvaartadres en CMR Concurrent.
Bij CMR Concurrent en Beurtvaartadres is de AVC te bestellen voor matrix printers en laserprinters (laserprinter is ook geschikt voor inktjetprinters).
Let op: Alleen het A4 formaat van de AVC wordt ondersteund.

weegbrief-of-weegbonPrintCMR heeft de volgende eigenschappen in het programma, waardoor u eenvoudig een Weegbon kunt invullen.

De Weegbon is gebaseerd op het gebruik van blanco A4 vellen. Logo's, afbeeldingen en invulvakken kunt u zelf toevoegen om deze op de Weegbon af te drukken.

document-declaratieDe Declaratie is gemaakt met de gedachte dat u als werknemer het kan gebruiken.
Op elk gewenst moment is een declaratie op te stellen, waarmee u met uw iPhone (of iPad) een foto van uw bonnetje maakt, aangevuld met enkele gegevens.
Vervolgens houdt u netjes bij welke u bij uw werkgever hebt ingediend, samen met de status van uitbetaling.
Mocht het bonnetje zoek raken, dan zit uw bonnetje nog altijd in PrintCMR!

wizard-logisticsDe Wizard in PrintCMR is gemaakt met de gedachte dat iedereen eigen invulling kan geven aan een document.
U kan zelf een "formulier" samenstellen op basis van bouwstenen.
Elk van de bouwstenen bevat een procedurestap, waarmee u zelfs logistieke procedures kunt bouwen.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van de Wizard Logistics.

factureringVoor ondernemers in de transportsector is het verwerken van een CMR gelijk aan het (later) aanmaken van een verkoopfactuur.

Via deze gedachte is de module Facturing ontstaan. In de doorontwikkeling van PrintCMR wordt het straks mogelijk om automatisch bij het aanmaken van een CMR ook de verkoopfactuur alvast op te stellen. Dan vergeet u niet meer te factureren! De iPhone versie van de factuur is nog in ontwikkeling.

bijlage-7---annex-viiBijlage 7 voldoet aan de eisen van Regulation (EC) No 1013/2006.

Bijlage 7 kan op standaard blanco papier worden afgedrukt. Het document kan worden afgedrukt in de talen NL / DE / FR / EN.
Alle velden zoals in Bijlage 7 te vinden zijn, zijn vrij invulbaar.

handelsdocument-commercial-docHandelsdocument voldoet aan het ontwerp van Regulation ((EC) 1069/2009.

Het Handelsdocument kan op standaard blanco papier worden afgedrukt.
De tweede bladzijde wordt automatisch meegenomen in het rapport. Het document kan worden gebruikt in de talen NL en EN.
Alle velden zoals in het Handelsdocument te vinden zijn, zijn vrij invulbaar.

certificate-of-originCertificate of Origin (Certificaat van Oorsprong) voldoet aan het ontwerp van het Beurtvaartadres / Kamer van Koophandel.

Het Certificaat kan worden toegepast op voorbedrukte documenten van Beurtvaartadres of CMR Concurrent. Bladzijde 1 tot en met 3 kunnen worden toegepast.
Alle velden zoals in het Certificaat te vinden zijn, zijn vrij invulbaar.