Certificaat van Oorsprong in 3 voud. Een certificaat van oorsprong geeft de oorsprong van product aan. Een CvO bewijst dus in welk land een product gemaakt is.
Verpakt per 50 sets.

1 stuks = 49,00 euro
5 stuks = 149,75 euro
10 stuks = 169,50 euro
20 stuks = 259,00 euro

€49,00
(Excl. 21% tax)


Certificaat van Oorsprong - 3 voud

Een certificaat van oorsprong (CvO) is een document dat de oorsprong van product aangeeft. Een CvO bewijst dus in welk land een product gemaakt is.

Sommige landen buiten de EU vragen om een CvO vanwege handelspolitieke maatregelen, zoals boycotten, importbeperkingen en importquota. Ook hoeft u in sommige landen met een CvO minder of zelfs helemaal geen invoerrechten te betalen. Daar geldt dan het MFN importtarief (most favoured nation-tarief). Zonder CvO kunt u tegen moeilijkheden aanlopen als u in een bepaald land producten wilt invoeren. Binnen de EU heeft u meestal geen CvO nodig.

Op basis van een CvO kan een land beslissen of u een product wel of niet mag invoeren. En ook bekijkt het land met een CvO of het MFN importtarief geldt. Dit tarief is meestal lager dan het algemene tarief.

Per exportzending kan een certificaat van oorsprong opgemaakt worden. -Bent u producent van de goederen? Dan wordt de oorsprong bepaald aan de hand van een door u gegeven schriftelijk weergave van het productieproces.
-Bent u handelaar of expediteur (u produceert de goederen dus niet zelf) en koopt u de goederen in van een leverancier gevestigd in de EU? Dan kan een Leveranciersverklaring van Oorsprong als bewijs van oorsprong dienen.
-Bent u handelaar of expediteur en koopt u de goederen in van een leverancier buiten de EU? Dan kan een CvO uit het betreffende land als bewijs dienen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar een Kamer van Koophandel in uw regio.

Dit certificaat van Oorsprong bestaat uit 3 exemplaren:
Blad 1 (geel) Origineel
Blad 2 (roze) Aanvraag tot aangifte
Blad 3 (geel) Extra kopie

Dit drievoudig formulier is geschikt om te worden verwerkt in een laser- inktjet of multifunctional printer. Het formulier is niet zelfdoorschrijvend.

Besteleenheid per 50 exemplaren.


Zekerheden:

Onze vrachtbrieven zijn van de beste kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd. Wij leveren de vrachtbrieven direct uit voorraad. Wilt u grotere aantallen bestellen dan vermeld op deze pagina, neem dan contact met ons op. Wij bieden u een passende offerte.Uw order zal direct worden vewerkt door Logistiek Concurrent / Logistiek Direct.