CMR vrachtbrief laser 4-voud [4-3-2-1] ongenummerd. Het rode deel van de CMR vrachtbrief zit bovenin de doos. Verpakt per 500 sets. De vrachtbrief is 86 grams giroform laserpapier. Prijs per doos.

1 stuks = 65,00 euro, totaal 65,00 euro
2 stuks = 62,50 euro, totaal 125,00 euro
3 stuks = 62,50 euro, totaal 187,50 euro

Neem contact op voor grotere aantallen, het prijsvoordeel loopt nog verder op!

€65,00
(Excl. 21% tax)


Productinformatie CMR vrachtbrief 4-voud [4-3-2-1]

De CMR voor laserprinter in 4-voud is de meest verkochte CMR vrachtbrief in de markt. Het is een ongenummerde, zelfdoorschrijvende CMR vrachtbrief. De begeleidingsbrief heeft de omgekeerde volgorde [4-3-2-1]. Dit betekent dat het zwarte exemplaar van de CMR set bovenop in de doos ligt, gevolgd door het blauwe, groene en zwarte vel. Het 86 grams giroform laserpapier is een A4 formaat en geschikt voor alle inktjetprinters, laserprinters en multifunctional printers. Beslist storingsvrij papier.

De voorzijde is opgemaakt in Nederlands, Duits en Frans. Op de achterzijde staan naast de verwijzing naar de voorwaarden ook de vertaling van de invulvakken en verwijzing naar de voorwaarden in het Engels, Italiaans en Spaans.

De vrachtbrief bestaat uit 4 losse zelfdoorschrijvende A4 vellen:
Blad 1: exemplaar voor afzender
Blad 2: exemplaar voor geadresseerde
Blad 3: exemplaar voor vervoerder
Blad 4: exemplaar voor vervoerder

Eigenschappen CMR vrachtbrief laser:

  • Veelvoud: 4-voud
  • Volgorde: blad 4-3-2-1
  • Materiaal: zelfdoorschrijvend laser papier
  • Gebruik: Laser, inktjet en multifunctional printers
  • Formaat: 297 x 210 mm (A4)
  • Nummering: NIET genummerd
  • Model: IRU
  • Verpakt per: per doos à 500 sets
Bewaartips voor CMR vrachtbrieven:

Bewaar de dozen in een droge ruimte met constante temperatuur (kamertemperatuur)
Zet de dozen 2 dagen voor gebruik bij de laserprinter om het papier aan de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid te laten wennen

Zekerheden:

Onze CMR vrachtbrieven zijn van de beste kwaliteit en hebben de laagste prijs in de markt. Wij leveren de laservrachtbrieven direct uit voorraad. Wil je grotere aantallen bestellen dan vermeld op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een passende offerte.Uw order zal direct worden verwerkt door Logistiek Concurrent / Logistiek Direct