printcmr-versie-16-7v1PrintCMR versie 16.7v1 is uitgekomen op 10-06-2021

Vernieuwingen hebben betrekking op:

- Nieuw! CMR INTERNATIONAL nieuw formulier dat in alle landen voldoet
- Rechtstreeks vanuit PrintCMR naar het juiste voorbedrukte formulier in de webshop
- Setup PrintCMR aangepast

PrintCMR versie 16.7v1 is uitgekomen op 10-06-2021

Vernieuwingen hebben betrekking op:

- Nieuw! CMR INTERNATIONAL nieuw formulier dat in alle landen voldoet
Al enige tijd is het in PrintCMR mogelijk om CMR layouts inclusief kaders af te drukken. Het document is daarmee volledig en voldoet aan vrijwel alle voorwaarden.

Het nadeel is echter een dure afdruk (kleurenprint) en er zijn nadelen zoals doorschrijven en vertalingen + voorwaarden op de achterkant die ontbreken.
Voorbedrukte formulieren kennen weer als (mogelijk) nadeel dat de aanwezige talen en landcodes niet naar wens zijn, waardoor deze optie komt te vervallen.

PrintCMR lost dat probleem definitief op!
In de webshop op www.printcmr.nl is vanaf heden het formulier CMR INTERNATIONAL te bestellen, met alleen een kleurenbalkje op de voorzijde.
Het papier is doorschrijvend en is op de achterkant voorzien van de benodigde vertalingen en voorwaarden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Deens, Pools, Roemeens, Spaans, Portugees, Tsjechisch en Croatisch.

Samen met de zwart/wit afdruk uit PrintCMR, waar de gebruiker zelf de twee talen instelt en zelf de landcode opgeeft, wordt het document compleet en altijd correct in alle landen binnen de CMR conventie.
De prijs per afdruk blijft op deze wijze beheersbaar.

Klik hier voor meer informatie over dit formulier


- Rechtstreeks vanuit PrintCMR naar het juiste voorbedrukte formulier in de webshop
Zoals dit al zegt, er is in de invoer layout van de CMR een extra knop geplaatst waarmee de gebruiker in de webshop bij het juiste document terecht komt.
Dit maakt de keuze voor de juiste bestelling een stuk eenvoudiger.


- Setup PrintCMR aangepast
Met ingang van versie 16.7v1 is de Windows Setup voorzien van een certificaat. Dit maakt de installatie voor virusscanners en installatiecontroles beter inzichtelijk, waardoor vaker toestemming kan worden verleend voor installatie.
Mocht desondanks de installatie geblokkeerd worden, laat het onze helpdesk weten!