TotaleAchtergrondWitSliderGroot.jpg

Is PrintCMR nieuw voor u?
Ontdek PrintCMR.

Licentie PrintCMR verlengen?
Zie hier hoe het werkt..

TransFollow met PrintCMR.
Ook hier een handig maatje!

Slide Nieuwe gebruiker 01

PrintCMR is gemaakt om zo eenvoudig mogelijk vrachtbrieven in te vullen op de computer en de afdruk op voorbedrukte formulieren altijd te laten slagen.

Uw vrachtbrief ziet u al op het invoerscherm staan in de vorm zoals u hem kent.

Alle functies zijn aanwezig en de opslag is onbeperkt.

Als het u bevalt, dan schaft u via onze webshop het programma aan.
Wij zenden u vervolgens een licentie email en u volgt de aanwijzingen op die in deze mail staan.
Met de reeds opgebouwde gegevens kunt u gelijk verder werken!

Slide Licentie 01

Is uw licentie verlopen?
Schaf via onze webshop een nieuwe licentie aan naar keuze.
Dit werkt exact gelijk aan het kopen van de eerste licentie.

De licentie wordt via email verzonden en u kunt deze in PrintCMR plakken, zoals aangegeven in de licentie-mail.
Uw gegevens raken nooit verloren!

Bij vragen mag u natuurlijk altijd onze helpdesk bellen.

Slide TransFollow 01

PrintCMR is het meest volledige software programma als het gaat om TransFollow functionaliteit.
Het maken van een CMR gaat op de ouderwetse wijze, door het invullen van een "rode CMR".
Indien gewenst kan deze naar TransFollow gebracht worden met één druk op de knop.

Het ophalen van CMR documenten uit TransFollow gaat net zo gemakkelijk.
U kunt deze ook direct op voorbedrukte CMR formulieren afdrukken, indien gewenst.
Naast gebruikerssoftware bestaat er ook de koppeling waarbij b.v. Excel of XML bestanden worden uitgewisseld met TransFollow.

Heeft u interesse in het gebruik van PrintCMR met TransFollow?
Neem contact op met onze helpdesk.


Download nu de PrintCMR app en ga direct aan de slag!.
U kunt 14 dagen gratis alles gebruiken, zonder beperkingen.
Meer dan 1000 andere PrintCMR gebruikers gingen u voor.Marco de Jong werkt al enige jaren bij Houniet en is intussen bekend als de kerel die altijd vernieuwing wil zien. Hij komt vaak met verrassende zaken aanzetten, die de kwaliteit van de onderneming Houniet een hoog aanzien geeft. De klanten van Houniet weten de inzet en visie van Marco hoog te waarderen.

"Kijk eens, Frank, dit is pas echt een handig softwarepakket", was de introductie van PrintCMR door Marco bij zijn baas.
Frank had belangrijkere dingen te doen, maar toen Marco zelf maar een printer in de cabine ging inbouwen, wilde hij er toch meer van weten.
Intussen zijn de auto's van Houniet voorzien van een printer, waar een iPhone of iPad op aangesloten is om de documenten mee te verwerken.
En Frank is intussen zelf ook gebruiker van PrintCMR en is er bijzonder enthousiast over.
De klanten van Houniet melden zich intussen ook aan als PrintCMR gebruiker, met dezelfde reacties tot gevolg.

We lopen drie werkplekken even langs, om een indruk te geven hoe PrintCMR gebruikt wordt.Marco de Jong, chauffeur op de DAF CF Spacecab, doet veelal het internationale werk.

In de DAF is onder het bed een HP Laserjet P1102w ingebouwd. De omvormer van 600 watt is achter de bijrijderstoel geplaatst.
Naast de printer heeft hij een aantal papierbakken gemaakt, alles is direct binnen handbereik.
PrintCMR wordt het meest gebruikt op de iPad mini. Marco rijdt veelal internationaal en schrijft daardoor met grote regelmaat een CMR. Via een mount is de iPad vastgeschroeft op de papierhouder op de motortunnel, waarmee de iPad handig gedraaid kan worden in alle richtingen. Via een slim klemmetje is de iPad er zo uit te halen en worden bij overnachtingen geen zichtbare apparaten achtergelaten in de cabine.
De iPhone van Marco heeft ook PrintCMR geladen staan en kan net als de iPad gekoppeld worden aan de printer. De iPhone is ook nog eens gekoppeld aan de Pioneer radio, zodat het bellen, beluisteren van muziek en het gebruiken van TomTom samenwerkt met de iPhone.De Scania P serie van Wesley Brinckman

Deze auto wordt vooral nationaal ingezet en heeft een merkbaar kleinere cabine.
Zo past de printer niet meer onder het bed en is op de motortunnel een aluminium bak geplaatst waar de printer precies in past.
De schuiflade van onder het bed gaat nog precies helemaal open, de printer lijkt op maat gemaakt te zijn!
De auto kent nog een aantal eigenschappen, zoals een strooier / schuif aansluiting, dat ruimte neemt op de motortunnel.
Een iPad wil Wesley dan ook niet hebben, een iPhone vindt hij veel handiger. "Het kost geen ruimte en buiten de cabine heb ik hem altijd bij me. PrintCMR werkt hardstikke handig, ook op de iPhone gaat het verrrassend goed. Via een extra toetsenbordje is het invoeren van tekst soms wel gemakkelijker, maar dat doe je alleen als je binnen zit.
Om inbraak te voorkomen wordt de printer soms uit de wagen gehaald. Hij kan dan ook zo uit de houder worden getild. Maar normaal gesproken blijft de printer daar lekker zitten en zonder piepjes of rammeltjes is hij altijd beschikbaar.
De iPhone is geschakeld aan de TomTom Work boordcomputer, waarmee verkeersberichten, opdrachten vanaf kantoor en zelfs weersberichten worden doorgestuurd.
Via de iPhone wordt elke dag minimaal één AVC verwerkt, soms aangevuld met een Begeleidingsbrief of een CMR.Het kantoor van Frank en Jacqueline Houniet

"Ja, ik doe en rij hier van alles. De kleinere klusjes met de Iveco Daily kan ik uitstekend combineren met het kantoorwerk, waar Jacqueline ook het nodige doet." zegt Frank.
Op kantoor staat PrintCMR op de PC en doet daar lekker mee. Frank heeft zelf intussen ook een iPad mini gekocht en gebruikt hem af en toe om onderweg de documenten uit te schrijven. Op kantoor wordt dat dan even afgedrukt en kan het document doorgestuurd worden naar de betrokken partijen.

"Het PrintCMR-mail principe is ons onderlaatst duidelijk geworden en dat spreekt ons enorm aan. Ik geloof dat ik vanaf komende week de jongens gegevens ga doorsturen via de PrintCMR-mail optie. Want een opdracht is weinig meer of minder dan de informatie die op een CMR geschreven staat." zegt Frank.
De jongens knikken instemmend. "Eindelijk gaat het dan toch gebeuren, want dit is besparing van werk en we voorkomen het maken van fouten."

Over de voordelen van PrintCMR kan Frank uitgebreid vertellen.
"Het past bij ons bedrijf in deze technische tijd. Voor ons is het vanzelfsprekend geworden dat we met ons mobieltje even de vrachtbrief regelen. We krijgen veel complimenten over onze werkwijze en zelf willen we ook niet meer zonder.
Een top-pakket!


De toekomst van PrintCMR is uitgebreid besproken.
"Wij zien elke maand het programma groeien en volwassener worden. Er wordt gelet op kleine details die er toe doen. Opmerkingen die we een paar keer hebben gegeven, worden erg snel omgezet in oplossingen die we in de nieuwe versie weer kunnen gebruiken.
Zo blijft er voor ons weinig te wensen over!"
Het PrintCMR team komt op bezoek!
Medewerkers van het PrintCMR team zullen komende maanden met enige regelmaat gebruikers gaan bezoeken, om te vernemen hoe de ervaringen zijn met het programma. Het mes snijdt aan twee kanten, want we kunnen veel van elkaar leren.
Het gesprek bij Houniet is verder gegaan dan we hier beschrijven, het is simpelweg te veel om dat allemaal te noteren.

Daarbij willen we ook nog niet teveel verklappen over de toekomst van PrintCMR, maar de plannen zijn duidelijk en de richting staat vast.
Doordacht, eenvoudig en niet te duur.

Of zoals Houniet het zegt: "Een goed pakket verkoopt zichzelf. Wij vertellen graag onze relaties over PrintCMR, wij zijn er trots op dat we het mogen gebruiken!"

Bedankt voor het fijne gesprek, jongens!Houniet Transport uit Zaandam is een transporteur van o.a. hoogwaardige machines, waar zij zich specialiseert in het projectmatig verwerken van de opdracht en haar deskundigheid meeneemt in het overleg met de opdrachtgever.

Voor meer informatie:
http://www.houniettransport.nl