TotaleAchtergrondWitSliderGroot.jpg

Is PrintCMR nieuw voor u?
Ontdek PrintCMR.

Licentie PrintCMR verlengen?
Zie hier hoe het werkt..

TransFollow met PrintCMR.
Ook hier een handig maatje!

Slide Nieuwe gebruiker 01

PrintCMR is gemaakt om zo eenvoudig mogelijk vrachtbrieven in te vullen op de computer en de afdruk op voorbedrukte formulieren altijd te laten slagen.

Uw vrachtbrief ziet u al op het invoerscherm staan in de vorm zoals u hem kent.

Alle functies zijn aanwezig en de opslag is onbeperkt.

Als het u bevalt, dan schaft u via onze webshop het programma aan.
Wij zenden u vervolgens een licentie email en u volgt de aanwijzingen op die in deze mail staan.
Met de reeds opgebouwde gegevens kunt u gelijk verder werken!

Slide Licentie 01

Is uw licentie verlopen?
Schaf via onze webshop een nieuwe licentie aan naar keuze.
Dit werkt exact gelijk aan het kopen van de eerste licentie.

De licentie wordt via email verzonden en u kunt deze in PrintCMR plakken, zoals aangegeven in de licentie-mail.
Uw gegevens raken nooit verloren!

Bij vragen mag u natuurlijk altijd onze helpdesk bellen.

Slide TransFollow 01

PrintCMR is het meest volledige software programma als het gaat om TransFollow functionaliteit.
Het maken van een CMR gaat op de ouderwetse wijze, door het invullen van een "rode CMR".
Indien gewenst kan deze naar TransFollow gebracht worden met één druk op de knop.

Het ophalen van CMR documenten uit TransFollow gaat net zo gemakkelijk.
U kunt deze ook direct op voorbedrukte CMR formulieren afdrukken, indien gewenst.
Naast gebruikerssoftware bestaat er ook de koppeling waarbij b.v. Excel of XML bestanden worden uitgewisseld met TransFollow.

Heeft u interesse in het gebruik van PrintCMR met TransFollow?
Neem contact op met onze helpdesk.


Download nu de PrintCMR app en ga direct aan de slag!.
U kunt 14 dagen gratis alles gebruiken, zonder beperkingen.
Meer dan 1000 andere PrintCMR gebruikers gingen u voor.


Jos Houweling is verantwoordelijk voor het systeembeheer bij Podt Kunststoffen. Podt was al klant bij CMR Concurrent en daar ontdekte Jos de mogelijkheden van PrintCMR.

Jos vertelt: "Wij zochten een oplossing voor het maken van onze vrachtdocumenten. Wij hebben diverse vestigingen, waarvan één in Duitsland. Het maken van CMR documenten zit niet in onze business software ingebakken. Enige tijd hebben wij met Excel pogingen ondernomen om de CMR documenten in te vullen, maar dat stuitte constant op problemen. Voor je het weet, klopt het model niet meer met het formulier. Daarna hebben wij nog een online oplossing gehad, maar de beschikbaarheid en snelheid lieten te wensen over. We zochten al snel iets anders." aldus Jos.


Bij de start van PrintCMR is gekozen om een bestand met 1300 adressen in te lezen.
Dat maakte de start alleen maar eenvoudiger. Met een instructie van 15 minuten werd direct begonnen met het maken van CMR documenten.

"Ongekend snel, zoals dat is gegaan!" verteld Jos enthousiast. "Het programma wordt op 4 locaties gebruikt, waaronder een vestiging in Duitsland. Gelukkig is PrintCMR ook in de Duitse taal in te stellen. Met de Duitse CMR variant van de CMR Concurrent kon ook daar direct gestart worden."

PrintCMR wordt op alle vestigingen lokaal op een server geinstalleerd. "Dat komt de beschikbaarheid en snelheid zeer ten goede," zegt Jos. "In de praktijk zijn die online-programma's nog wel eens een probleem. Op kritische momenten werkte het te traag, of was soms niet beschikbaar, waardoor we moesten terugvallen op Excel. Dat werkte echt niet prettig, want de chauffeur stond aan de balie te wachten. Met PrintCMR zijn al die problemen opgelost!"


Bij de Podt vestigingen is PrintCMR stevig in gebruik.
Podt Alplain Kunststoffen, Plastirol, Redisol Sliedrecht, Redisol Yerseke, Hagedorn Plastirol Lingen verwerken allemaal zo’n 50 CMR’s per dag.
Podt Alplain Kunststoffen is een kunststof bewerker voor de display industrie, Plastirol produceert kunststof folie op rol,
Redisol BV is een kunststof recycling bedrijf en Hagedorn is de kunststof plaat producent in Duitsland . Al deze bedrijven zijn verschillend en opereren zelfstandig, maar hebben allemaal met de CMR als vrachtdocument te maken.


Het aantal CMR documenten neemt dus dagelijks flink toe. Jos Houweling: "De grote hoeveelheid gegevens is geen probleem, want PrintCMR is gemaakt met de database van Filemaker. PrintCMR is zo gebouwd, dat wij snel de juiste gegevens kunnen vinden. Dan maakt het niet meer uit hoeveel CMR documenten er in zitten. We gooien dan ook niets weg."

Er is veel aandacht besteed aan de backups. Jos: "Wij willen graag elke dag een backup op ons hoofdkantoor hebben liggen. Dat gebeurt online, met alle gegevens die in Duitsland en Yerseke worden gemaakt. PrintCMR wordt automatisch in de backup meegenomen, wij hebben daar niets voor hoeven aan te passen in onze backup procedure."

"Het was verrassend snel voor elkaar met PrintCMR! Alle lof voor de leveranciers CMR Concurrent en PrintCMR!"
Jos Houweling is erg enthousiast en vertelt het iedereen die het maar horen wil.
Zelfs aan ons!

Podt Alplain Kunststoffen B.V. verzorgt kwalitatief hoogwaardige productie en bewerking van kunststof, op basis van expertise en optimale klantgerichtheid. Gedacht kan worden aan de productie van grondstoffen t.b.v. verpakkingsmateriaal, maar ook bewerking van kunststof voor de reclame industrie. Zoekt u oplossingen in kunststof, Podt Alplain helpt u op weg!

Voor meer informatie, zie
http://www.podtalplain.nl

Met dank aan
http://www.cmrconcurrent.nl, het adres voor al uw vrachtdocumenten.