PrintCMR Nederlands
Helpdesk TeamViewer Download Account Winkelmandje

Probeer het zelf. Download nu PrintCMR, 14 dagen gratis op proef, alles werkt!

Over ons

Het ontstaan van PrintCMR

Wim Lagerweij, oprichter van PrintCMR, is jarenlang werkzaam geweest in het automatiseren van bouwbedrijven. In de hobbysferen rijdt hij af en toe een vrachtwagen om er eens lekker tussenuit te zijn. En daar viel hem iets op: Er wordt nog zo veel met de balpen gewerkt. Dat is iets dat je een ras-automatiseerder niet moet aandoen…

Met enige regelmaat moet het gebeuren: Met de balpen een CMR vrachtbrief uitschrijven achter het grote stuurwiel. Een zoektocht op het internet bracht geen uitkomst. Wat hij zocht, was niet te vinden.

wim lagerweij

De ontwikkeling van PrintCMR

In 2011 werd de stap gezet om een simpel programmaatje te maken waarmee CMR’s kunnen worden ingevuld. Om te printen, welliswaar, dus werd de naam PrintCMR er aan gegeven. Het werd geschikt gemaakt voor de chauffeur. Dus heldere taal, duidelijke schermen en grote knoppen. De proef slaagde wonderwel en in 2012 is PrintCMR officieel van start gegaan.

Partnerschap met Logistiek Concurrent.
Vlug na de introductie van PrintCMR diende Logistiek Concurrent zich aan als partner. Deze partij bracht de papieren versies van vrachtbrieven naar de markt. PrintCMR blijkt een mooie aanvulling te zijn, zodat papier en software naadloos op elkaar aansluiten. Omgekeerd, de onderneming PrintCMR bezit geen magazijnen om zelf papier te verhandelen. Een perfecte match.

PrintCMR is geschikt voor verscheidene veelgebruikte formulieren
Na het ontwikkelen van de CMR vrachtbrief, zijn diverse andere veelgebruikte formulieren aangebracht. Dit maakt PrintCMR tot een volledig documenten programma, geschikt voor de logistieke sector. Zie ook onze lijst met ondersteunde vrachtbrieven.

Sinds 2016 is PrintCMR ook op de iPhone en iPad te verkrijgen
Het blijkt ideaal te werken, omdat vanaf de eerste dag hier rekening mee gehouden is. De grote wens om de chauffeur een goed stuk gereedschap te geven, wordt hiermee ingelost. Op kantoor blijkt Windows de grote gangmaker te zijn, waar 95% van de transportsector op kantoor er gebruik van maakt.

Sinds 2017 is PrintCMR voorzien van TransFollow, de digitale CMR oplossing van het Beurtvaartadres
In deze ontwikkeling loopt PrintCMR helemaal voorop, omdat de doelstelling van PrintCMR en TransFollow naadloos dezelfde is: het gebruik van vrachtbrieven. Met ingang van 2018 voorziet PrintCMR in een hele mooie oplossing om b.v. een eenvoudig Excel bestand te kunnen verwerken om in TransFollow te plaatsen. Via deze “PrintCMR Middleware” ontdekt PrintCMR een nieuwe klantengroep en staat ze midden in het verwerkingsproces van de vrachtbrief.

Sinds 2012 zijn honderden klanten gelukkig gemaakt met PrintCMR.

Onze Helpdesk beleeft regelmatig veel plezier met onze klanten, omdat de gebruikers uitermate tevreden zijn over het programma. Het is simpel, stabiel en doet wat het moet doen. Werken!

PrintCMR klanten

Heeft u PrintCMR al eens geprobeerd?

Download het nu en u kunt 14 dagen vrij gebruik maken om PrintCMR te ontdekken!
Alles doet het, alles werkt, zonder beperkingen.

Veel plezier toegewenst met PrintCMR.

PrintCMR Scania